Waarom zou uw Bing-geschiedenis  verwijderen ?

Bing is een zoekmachine die door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt om informatie te vinden. Bing is ontwikkeld door Microsoft en is een vertrouwd zoekplatform en kan gebruikt worden op de meeste apparaten. De Bing-informatie kan worden verwijderd om informatie die wordt opgeslagen door de browser te wissen. In de loop van de tijd kan de opgeslagen Bing-geschiedenis uw internetverbinding vertragen of uw internetprivacy in gevaar brengen.
Snel uw Bing-geschiedenis wissen met deze stap-voor-stap aanwijzingen.

Het wissen van uw Bing-geschiedenis

Om al uw Bing-geschiedenis te wissen volgt u de onderstaande stappen. Na het wissen is uw website-geschiedenis leeg en eerder bezochte websites zullen niet langer in uw geschiedenis zichtbaar zijn.
 1. Navigeer naar Bing in de browser van uw keuze.
 2. Klik op het  tandwieltje (dit is het menu 'Instellingen') in de rechterbovenhoek. Een drop-down-menu zal verschijnen.
 3. In het drop-down-menu kiest u de Zoekgeschiedenis -optie.
 4. Op de pagina met de zoekgeschiedenis, klik op de pijl naar beneden , naast de Bewerk Zoekgeschiedenis-instellingen.
 5. In het menu Bewerk Geschiedenis klikt u op de Alles wissen knop die nu verschijnt.
Dat is alles. Uw Bing-zoekgeschiedenis is nu gewist.
Snel uw Bing-geschiedenis wissen met deze stap-voor-stap aanwijzingen.

Meer manieren om uw privacy te beschermen

Het beschermen van uw online privacy is cruciaal om uw veiligheid te waarborgen en een open en onbeperkte internet-ervaring te garanderen. Als u het internet gebruikt zonder extra beveiliging zoals een VPN loopt u het risico dat uw persoonlijke informatie wordt gedeeld met derden of zichtbaar is voor hackers op uw netwerk. Informatie zoals uw IP-adres, uw locatie en zoekgeschiedenis loopt risico. U moet zich altijd realiseren dat:
 • Uw ISP kan uw activiteiten zien, uw locatie, uw bezochte websites, met wie u communiceert en nog meer.
 • Vaak wordt deze informatie door ISP's of andere providers gedeeld of verkocht aan derden, inclusief adverteerders.
 • Het is essentieel dat dat u het privacybeleid van webgebaseerde tools en de verschillende websites die u bezoekt, leest en begrijpt.
Om verder uw privacy te beschermen bij het browsen kunt u ook het volgende doen:
 • Gebruik een VPN: Een VPN versleutelt uw internetverbinding en biedt een uitzonderlijke privacybescherming en beveiliging op het moment dat u online bent. Bij gebruik van een VPN kan niemand (uw ISP of anderen) zien welke websites u bezoekt, uw locatie te weten komen of andere persoonlijke gegevens te weten komen.
 • Gebruik HTTPS: HTTPS betekent dat uw verbinding beveiligd is en dit is veiliger het gebruik van HTTP. Gebruik altijd HTTPS bij het browsen.
 • Wees bewust van de risico's: Wees u bewust dat bij het browsen veel persoonlijke informatie wordt doorgegeven aan uw provider en aan websites. Hiermee kunt u beslissen wat u online doet en welke maatregelen u neemt om uw privacy te beschermen.
 
Bronnen: Chron