Gebruik een VPN om de toegang tot Twitter te behouden in China.

Toegang krijgen tot Twitter kan moeilijk zijn in China omdat China strikte wetten heeft m.b.t. de censuur. Met een VPN, kunnen gebruikers in China de grote Firewall van China omzeilen, ontsnappen aan censuur op het internet en er vrij gebruik van maken. Volg de 5 volgende stappen om toegang te krijgen tot Twitter in China:
  1. Teken in voor een VPN service. VyprVPN biedt een scala aan VPN protocols, met inbegrip van de eigen Chameleon technologie welke VPN blokkering verslaat.
  2. Volg de instructies voor het downloaden van je VPN en lanceer de applicatie voor je apparaten die je voorkeur dragen.
  3. Log in met je referenties.
  4. Kies de server waarmee je wilt verbinden. VyprVPN laat je kiezen uit 70 serverlocaties overal in de wereld, zo kan je dus een locatie selecteren waar geen censuur is.
  5. Gebruik het internet of je apps zoals je gewoonlijk doet, en geniet van een ongelimiteerd, vrij en open internet.
Hoe werkt een VPN en waarom is het zo essentieel deze te hebben? We doen uit de doeken hoe VyprVPN je online vrijheid beschermt.

Hoe werkt een VPN?

Een VPN (virtuele privaat netwerk) versleutelt je internetverbinding om je communicaties, gegevens, locatie en andere informatie privé te houden terwijl je online bent in China. Een VPN service laat je toe je IP adres te kiezen uit een scala van server locaties over de hele wereld, zo blijft je werkelijk IP adres privé. VPN's maken gebruik van versleuteling, zoals het OpenVPN 256-bit protocol gebruikt in VyprVPN's Chameleon technologie, zo zijn alle gegevens en over de verbinding verzonden communicaties beveiligd. Dit betekent dat je ontsnapt aan blokkeringen opgelegd door de grote Firewall en censuur voorkomt terwijl je een VPN gebruikt in China. Een VPN beveiligd tevens je verbinding, zo hoef je je geen zorgen te maken over hackers of de regering welke je communicaties onderschept of je privacy aanvalt.
Hoe werkt een VPN en waarom is het zo essentieel deze te hebben? We doen uit de doeken hoe VyprVPN je online vrijheid beschermt.
Nu is het tijd op VyprVPN te downloaden en te genieten van een werkelijk vrij en open ongelimiteerd internet.

Deblokkeer Twitter in China.

Wanneer je in China bent kan het moeilijk zijn het nieuws te volgen, of een tweet te sturen om deel te nemen aan gesprekken op Twitter. VyprVPN maakt het makkelijk om locatie gebonden IP blokkeringen te omzeilen en toegang te krijgen tot Twitter in China. Kies één van de VyprVPN serverlocaties in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië, Afrika en Oceaniëen geniet het internet zonder enige beperking. Ontsnap aan de grote firewall en behoudt je toegang tot Twitter dankzij een VPN.
Nu is het tijd op VyprVPN te downloaden en te genieten van een werkelijk vrij en open ongelimiteerd internet.