Waarom is een VPN nodig om toegang tot Google te krijgen in China?

China heeft een strikt beleid m.b.t. de censuur, zo kan de toegang tot Google moeilijk worden in China. Met een VPN, kunnen gebruikers in China de grote Firewall omzeilen, ontsnappen aan de censuur en van de toegang tot een vrij internet genieten. Volg de 5 volgende stappen om toegang te krijgen tot Google in China:
  1. Teken in voor een VPN service. VyprVPN biedt een scala aan VPN protocols, met inbegrip van de eigen Chameleon technologie welke VPN blokkering verslaat.
  2. Volg de instructies voor het downloaden van je VPN en lanceer de applicatie voor je apparaten die je voorkeur dragen.
  3. Log in met je referenties.
  4. Kies de server waarmee je wilt verbinden. VyprVPN laat je kiezen uit 70 serverlocaties overal in de wereld, zo kan je dus een locatie selecteren waar geen censuur is.
  5. Gebruik het internet of je apps zoals je gewoonlijk doet, en geniet van een ongelimiteerd, vrij en open internet.
Hoe werkt een VPN en waarom is deze belangrijk? We delen hoe een VyprVPN te gebruiken om aan de, door de regering opgelegde grote Firewall, te ontsnappen.

Hoe werkt een VPN?

Een VPN, of virtueel privaat netwerk, versleutelt je internetverbinding om je communicaties, gegevens, locatie en andere informatie privé te houden terwijl je in China bent. Een VPN service kan je persoonlijk IP adres wijzigen in een IP adres van een VPN server. Met VyprVPN kan je kiezen om te verbinden met één van onze 70+ wereldwijde serverlocaties, zodat je werkelijk IP adres niet wordt vrijgegeven. De technologie van versleuteling, zoals het OpenVPN 256-bit protocol gebruikt in het VyprVPN's Chameleonprotocol, wordt gebruikt om alle gegevens en communicaties welke over de verbinding worden verstuurd te beveiligen. Dit betekent dat je kan ontsnappen aan blokkeringen opgelegd door de grote Firewall en censuur terwijl je VPN gebruikt in China. Een VPN beveiligt tevens je verbinding, dus je dient niet bang te zijn voor snuffelaars of een regering die je privacy aantast en je bespiedt.
Hoe werkt een VPN en waarom is deze belangrijk? We delen hoe een VyprVPN te gebruiken om aan de, door de regering opgelegde grote Firewall, te ontsnappen.
Met een VyprVPN, kan je censuur omzeilen en al je favoriete website deblokkeren, met inbegrip van Google.

Hoe Google deblokkeren in China

Wanneer je in China bent, kan het moeilijk zijn toegang te krijgen tot je favoriete Google apps zoals Gmail, Google Drive en Google Search. VyprVPN maakt het gemakkelijk om de locatie gebonden IP blokkeringen te omzeilen voor toegang tot Google in China. Kies één van de VyprVPN serverlocaties in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië, Afrika en Oceanië en geniet van het internet zonder enige beperking. Met een VPN, kan je ontsnappen aan de grote firewall van China en toegang krijgen tot een vrij en open internet en al je Google producten.
Met een VyprVPN, kan je censuur omzeilen en al je favoriete website deblokkeren, met inbegrip van Google.