VyprVPN voor Android FAQ

Download VyprVPN voor Android

VyprVPN voor Android instellen

• Hoe navigeren in VyprVPN voor Android App

Nadat u bent ingelogd, ziet u deze belangrijke informatie op het eerste scherm:

• Je publiek IP-adres
    • Je verbindingsstatus.
    • De laatste server waarmee jeverbinding gemaakt hebt
    • De status van de NAT Firewall

↑ Terug naar Boven

• Hoe kunt u uw VPN-verbinding inschakelen

1. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in
    2. Ga naar het VyprVPN App startscherm
    3. Tik op Verbinding om uw VPN-verbinding in te schakelen

Standaard zal VyprVPN verbinding maken met de VPN-server die het dichtste bij je locatie is. Kijk hoe je server locaties kunt wijzigen.

↑ Terug naar Boven

• Hoe kunt u uw VPN-verbinding verbreken

Er zijn twee manieren om uw VPN-verbinding te beëindigen:

Optie 1

• Open de VyprVPN app
    • Klik op Verbinding Verbreken

Optie 2

• Veeg naar beneden om de aankondigingenlade te activeren
    • Tik op VyprVPN Notificatie
    • Klik op Verbinding Verbreken

Opmerking: Indien je de verbinding verbreekt met behulp van de aankondigingslade, zal de Android OS de gebruiker vragen te klikken op "Ik vertrouw deze toepassing" vooraleer een andere VPN-verbinding gecreëerd zal worden. Gelieve te tikken op Verbinding Verbreken in de VyprVPN app om te vermijden dat u gevraagd wordt te klikken op "Ik vertrouw deze toepassing" voordat een andere VPN-verbinding gecreëerd wordt. Het is aangeraden de VyprVPN app te gebruiken om de verbinding te verbreken.

↑ Terug naar Boven

• Hoe je server locaties wijzigt

Om je VyprVPN-server locatie te veranderen:

• Open de VyprVPN App
    • Tik op het locatiepictogram
    • Selecteer een VPN-serverlocatie door door de lijst te scrollen
    • Tik op Verbinding Maken om een verbinding met de nieuwe locatie te maken

Opmerking: Als u op dit moment bent verbonden, moet u eerst de verbinding met VyprVPN verbreken om de serverlocaties te wijzigen.

↑ Terug naar Boven

Leer meer over VyprVPN voor Android

• Waarom moet ik klikken op "Ik vertrouw deze toepassing" voor ik verbinding kan maken?

Gezien de VyprVPN alle het netwerkverkeer onderschept wanneer je verbonden bent, vraagt de Android OS de gebruikers aan te geven dat zij "de applicatie vertrouwen " alvorens te verbinden met VyprVPN. Aangezien dit een vereiste is van Android OS, kan dit niet worden uitgezet. Je kan evenwel op Verbreken tikken in de VyprVPN app om te voorkomen dat je opnieuw gevraagd wordt om "Ik vertrouw deze applicatie" te tikken alvorens een nieuwe VPN verbinding aan te gaan.. Noteer aub dat je indien je verbreekt en hievoor gebruik maakt van de kennisgevingsladePlease , de Android OS je opnieuw zal verzoeken te klikken op "Ik vertrouw deze applicatie" alvorens een nieuwe verbinding aan te gaan.Het gebruiken van de VyprVPN app is de aanbevolen manier welke wij ook aanraden.

↑ Terug naar Boven

• Bekijk uw IP-adres

VyprVPN toont twee verschillende IP-adressen afhankelijk van het feit of je al dan niet verbonden bent met een VyprVPN-server. Wanneer je niet verbonden bent met VyprVPN, tonen de app en de 4x1 widget uw publiek IP-adres. Dit adres, dat je onderaan het scherm terugvindt, is het publiek IP-adres van je toestel en wordt niet door VyprVPN beschermd. Eens je je VPN-verbinding gemaakt hebt, zal de app je VyprVPN IP-adres tonen. Dit is het beveiligde IP-adres dat door de VyprVPN-server aan je VPN-verbinding gegeven wordt.

↑ Terug naar Boven

• Met welke VyprVPN-server moet ik verbinding maken?

Voor de meeste gebruikers, zijn de primaire factoren wanneer men een server kiest, prestatie en geografische locatie. Als u een IP adres wilt dat is geassocieerd met een bepaalde geografische locatie, selecteer dan gewoon de server handmatig. Als u de server wilt vinden met de snelste verbinding gebruik dan de Ping-test welke is gebaseerd op netwerk wachttijd.

Om de VPN-server te kiezen met de snelste verbinding:

• Open de VyprVPN App
    • Tik op het Locatie icoon aan de rechterbovenzijde van het beginscherm
    • Wanneer u de server-lijst ziet, klik op het bel-icoon in de rechterbovenhoek om de Ping-test uit te voeren
    • Kies de snelste VPN-server (kijk naar de laagste ping tijd)

↑ Terug naar Boven

• Welk VPN-Protocol gebruik ik?

VyprVPN voor Android maakt een verbinding met behulp van het OpenVPN-protocol, dat populair is omwille van het evenwicht tussen beveiliging en prestatie.

↑ Terug naar Boven

• VyprVPN widgets

VyprVPN widgets zijn Android widgets die je aan het thuisscherñ of lockscherm kan toevoegen. De widget bestaat in twee formaten: 4x1 en 1x1. Nadat je een widget aan je thuisscherm of lockscherm toegevoegd hebt, kan je het gebruiken om het volgende te doen:

• Verbinden en loskoppelen van VyprVPN
    • Bekijk VyprVPN status informatie zoals VPN-server locatie (alleen voor 4x1 widget), IP adres (alleen voor 4x1 widget), en tijd verbonden (beide widgets)

De widget toevoegen aan uw startscherm:

• Klik op het pictogram op uw apparaat om te navigeren naar uw apps
    • Klik op de Widgets tab
    • Veeg naar links om te navigeren naar de VyprVPN widgets
    • Druk en hou de 4x1 of 1x1 widget ingedrukt en sleep deze naarde gewenste locatie

↑ Terug naar Boven

Problemen oplossen met VyprVPN voor Android

• Contact opnemen met VyprVPN Ondersteuning

Je kan rechtstreeks contact opnemen met het Support team via de VyprVPN App:

Om contact op te nemen met Ondersteuning:

• Druk op de Menu toets van je apparaat
    • Selecteer Conteer Ondersteuning in het menu
    • Vul de gevraagde informatie in op het formulier dat voorzien is
    • Selecteer Contacteer Ondersteuning om het formulier naar het Ondersteuningsteam te sturen

↑ Terug naar Boven

• Toegang tot uw verbindingslog

Het verbindingslog biedt u een puur lokaal verslag van de activiteit van uw VPN-sessie. Deze informatie kan handig zijn voor geavanceerde gebruikers die gedetailleerde informatie over hun VPN-verbinding willen of wanneer u problemen wilt oplossen met de verbinding.

Om toegang te krijgen tot uw verbindingslog:

• Open de VyprVPN App
    • Veeg naar links totdat u het verbindingslogscherm bereikt

↑ Terug naar Boven