Hoe u op afstand de VyprVPN kunt afsluiten met behulp van het Golden Frog Configuratiescherm:

VyprVPN ondersteunt op het moment maar één verbinding per gebruiker. Bij voorbeeld, als uw desktop PC thuis verbonden is met VyprVPN en u wilt verbinding maken met VyprVPN met een mobiel apparaat, dan moet u de VPN verbinding van uw desktop PC op afstand verbreken voordat uw mobiele apparaat verbinding kan maken met VyprVPN. Lees hieronder hoe u uw VyprVPN verbinding kunt verbreken op afstand met het Golden Frog Controle Paneel.

Vetgedrukte voorwerpen zijn punten die u moet aanklikken of typen.

1. Inloggen in het Golden Frog-configuratiescherm.

Als u op het moment een open VyprVPN-verbinding heeft ziet u de status in het 'Mijn actuele verbindingen'-gedeelte van uw Golden Frog-accountpagina.

Golden Frog-accountpagina toont actieve VPN-verbindingen
  2. To terminate an open VyprVPN connection, simply click the ⓧ symbol.

Golden Frog Accountpagina markeert VPN-ontkoppelingslink
  3. Uw actieve VyprVPN verbinding wordt automatisch verbroken. Het is nu mogelijk om met een nieuw apparaat verbinding te maken met VyprVPN.

Golden Frog-accountpagina toont geen actieve VPN-verbindingen